Waarschuwing Waarschuwing: De download artikelen directory bestaat niet: /download/. Download artikelen zal niet werken totdat deze directory is aangemaakt.
Sinai Consultancy
   » Home » Over Sinai Consultancy Contact | Over Sinai Consultancy | Links  
Informatie
Wat is Emotionele Intelligentie?
Algemeen
Artikelen
Nieuws
Diensten
EQ Trainingen
Onderwijs
Advisering
Begeleiding
Tarieven
Contact
Site Map
Online Bestellen
Online Bestellen
Over Sinai Consultancy
Sinai Consultancy is een initiatief van gedragsdeskundige, drs. Ilse Renfrum.
Na jarenlange ervaring als docent Engels in het Voortgezet Onderwijs studeerde zij orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam.
Haar belangstelling voor kinderen met gedragsproblemen groeide en ze besloot een baan als gezinsvoogd te accepteren bij Bureau Jeugdzorg.
In deze functie heeft ze veel ervaring opgedaan over opvoeding aan jeugdigen en het werken met probleemgezinnen.
Een additionele studie, cognitieve gedragstherapie, verschafte inzicht in diverse psychopathologische problemen waardoor zij op effectieve wijze het begeleidingsproces van kinderen met gedragsproblemen kan sturen.
Ze verzorgt tevens lezingen over opvoeding en onderwijs en verricht observaties bij opvoedkundige projecten. Haar interesse in Emotionele intelligentie is ontstaan na het lezen van het boek van Daniel Goleman 'Emotionele Intelligentie' en aanverwante artikelen over dit onderwerp.

Ze besloot zich aan te sluiten bij het EQ Netwerk van Six Seconds en andere EQ netwerken in Amerika en Engeland.
Een workshop EQ en NLP gaf meer inzicht in deze materie. Ook privé adviseert zij ouders en begeleidt zij kinderen met diverse gedragsproblemen, Zij is zich nog steeds aan het ontwikkelen, want EQ vraagt om een voortdurende ontwikkeling van jezelf.
Momenteel richt zij zich op het integreren van sociaal en emotioneel leren in het onderwijs. Dit doet zij met andere partners van het EQ netwerk.
Daarnaast geeft zij samen met een team van kundige taaltrainers, taallessen in het Engels en Nederlands. Voor werkgevers die hun werknemers detacheren naar een Engels- of Nederlandssprekend land, verzorgen zij lessen aan gezinsleden in een van eerdergenoemde talen. Verder begeleidt en adviseert zij op het gebied van cognitieve en sociaal-emotionele problemen bij kinderen en biedt ondersteuning aan scholen in ontwikkelingslanden op het gebied van de zorgstructuur.

 Volgende 
Copyright © 2018 Sinai Consultancy | Site Map Web Design by Pinkberry Media